'Aanvaring in Bayern München-kleedkamer: Mané intimideerde Nagelsmann'

'Aanvaring in Bayern München-kleedkamer: Mané intimideerde Nagelsmann'

29 maart - 19:01
1

Sadio Mané kreeg het aan de stok met voormalig Bayern München-coach Julian Nagelsmann na het Champions League-duel met Paris Saint-Germain. De Senegalese ster was gefrustreerd dat hij slechts acht minuten voor tijd moest invallen, meldt BILD.

Duitse media schreven eerder al dat Nagelsmann voor verdeeldheid zou hebben gezorgd in de kleedkamer. Onder meer Mané zou het wel gehad hebben met de 35-jarige oefenmeester. De voormalig Liverpool-aanvaller intimideerde Nagelsmann na de return tegen PSG, weet de Duitse krant. Hij was ontevreden met zijn korte invalbeurt en liet dat ten overstaan van de hele selectie weten. Het viel de overige Bayern-spelers op dat Nagelsmann wat leek te schrikken.

Onder meer Matthijs de Ligt en Joshua Kimmich spraken wel hun steun uit aan de ontslagen Nagelsmann. Nu is het aan Thomas Tuchel om het sterrenensemble in Beieren onder controle te houden. Hij deed ervaring op bij PSG, Borussia Dortmund en Chelsea. Duitse media zagen een 'duidelijk signaal' tijdens de training. Tuchel gaf Leroy Sané een symbolisch schopje onder de kont. De vleugelspits worstelde onder Nagelsmann met zijn vorm.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie