De Bruyne over vrijere rol bij Rode Duivels: “Zal ik mij altijd amuseren”

De Bruyne over vrijere rol bij Rode Duivels: “Zal ik mij altijd amuseren”

29-03-2023 13:15
2

Kapitein Kevin De Bruyne is zeer te spreken over de nieuwe wind die waait bij de Rode Duivels. De Bruyne blijft echter nuchter wanneer er wordt gevraagd naar de nieuwe vrijere rol die hij mag invullen bij de Rode Duivels onder Domenico Tedesco.

De Bruyne was van groot belang in de gewonnen oefenwedstrijd tegen Duitsland. De Bruyne scoorde de derde treffer en gaf twee uitstekende assists op de treffers van Yannick Carrasco en Romelu Lukaku. “Ach, het was leuk voor iedereen en zolang ik voetbal, zal ik mij altijd amuseren. Waar ik ook sta: ik doe mijn job. Jullie journalisten maken daar altijd een thema van en wij spelers kunnen daar niets aan doen”, vertelde De Bruyne aan Het Nieuwsblad.

De Bruyne boekte tijdens de interlandbreak erg goede resultaten met de Rode Duivels door eerst in de EK-kwalificatiewedstrijd Zweden met 0-3 te verslaan en vervolgens de oefenoverwinning tegen Duitsland. De Bruyne keert weer terug naar Manchester City waar de ploeg strijdt met Arsenal en Leandro Trossard om de koppositie van de Premier League. Arsenal ligt acht punten voor maar heeft wel een wedstrijd meer gespeeld.