'PSG en City strijden om supertalent en willen miljoenen op tafel leggen'

'PSG en City strijden om supertalent en willen miljoenen op tafel leggen'

23-03-2023 22:59
1

Hajduk Split-talent Luka Vusković staat er goed op in de Europese top. Onder meer Paris Saint-Germain en Manchester City zitten achter de zeventienjarige verdediger aan, weten Fabrizio Romano en L'Équipe.

Romano schrijft dat er een 'crazy race' gaande is voor de handtekening van Vusković. De talentvolle stopper speelt al in het eerste elftal van Hajduk. City en PSG zijn concreet en willen de Kroaat dus snel binnenhalen. De Engelsen zouden zelfs al twaalf miljoen euro inclusief bonussen hebben geboden.

Vusković is ook nog in beeld bij andere clubs, onder meer uit Duitsland en Engeland. Die worden echter niet bij naam genoemd. In de komende weken zal moeten blijken wat de nieuwe club van Vusković wordt. Het is in ieder geval duidelijk dat Hajduk Split een mooie transfersom kan gaan verdienen aan hem.

De nog maar net zeventienjarige Vusković is een opleidingsproduct van Hajduk. Het talent komt uit een echte voetbalfamilie: zijn broer speelt momenteel voor Hamburger SV, terwijl zijn vader en oom ook profs waren.