Zulte-spits Vossen woedend: ''VAR wilde zich vandaag tonen na heisa Buchanan''

Zulte-spits Vossen woedend: ''VAR wilde zich vandaag tonen na heisa Buchanan''

1 maart - 08:30
13

Zulte Waregem strijdt niet meer voor de Beker van België. Essevee ging 1-0 onderuit tegen KV Mechelen tijdens de halve finales. Zulte-spits Jelle Vossen is werkelijk woedend op de VAR-beslissing die genomen werd.

Vossen en zijn team zagen Alessandro Ciranni eerst geel krijgen van scheidsrechter Bram Van Driessche. De VAR kwam echter tussen beide waarna arbiter Driessche besloot de rode kaart te trekken. Dat bleek fataal voor Zulte, dat het grootste deel van de match met 10 man op het veld stond.

''Neen, ik begrijp helemaal niks meer van de VAR'', vertelde Vossen na de match aan Het Laatste Nieuws. ''De VAR wilde zich vandaag tonen na de heisa van Buchanan'', zei Vossen die verwees naar de match tussen Club Brugge en KAA Gent van afgelopen zondag. Tajon Buchanan kwam toen goed weg zonder kaart na een duidelijke elleboog die de VAR over het hoofd zag.

''Dit gaat helemaal nergens over. We hebben het hier wel over een halve finale in de beker van België, hé'', aldus de spits die niet begrijpt dat er tijdens zo een belangrijke match zulke fatale fouten kunnen worden gemaakt.

Zulte strijdt nu alleen nog op het Jupiler Pro League-toneel. De andere halve finale van de Beker van België vindt donderdag plaats tussen Royal Antwerp FC en Royale Union Saint Gilloise. De eerste match van het tweeluik tussen de de nummer 2 en 3 van de Jupiler Pro League eindigde in 0-1 in het voordeel van Union.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie