Trainer Hollerbach: ''STVV moest in het verleden altijd naar onder kijken''

Trainer Hollerbach: ''STVV moest in het verleden altijd naar onder kijken''

25-02-2023 09:30

STVV gaat na twee nederlagen op rij op bezoek bij RSC Charleroi deze zondag. Bernd Hollerbach is zeker niet moedeloos na twee keer met lege handen te hebben gestaan. Wel is de trainer van de Kanaries realistisch over de positie in het klassement.

''Ik kan alleen maar hopen van niet. Maar ik kan niet in de hoofden van de spelers kijken'', antwoordde Hollerbach op de vraag van Het Belang van Limburg of het beste er niet een beetje vanaf is bij STVV.

''Maar mensen mogen niet vergeten dat STVV in het verleden altijd naar onder heeft moeten kijken. Wat we dit seizoen al hebben neergezet met deze groep is fantastisch'', aldus Hollerbach die de huidige stand vergelijkt met het verleden en realistisch is over de prestaties van het team.

De Kanaries staan momenteel op de 11e plaats met 35 punten uit 26 matchen in de Jupiler Pro League. Vorig seizoen eindigde STVV hoger, namelijk op de 9e plaats. Het seizoen daarvoor bevond STVV zich echter in de onderste regione van het Jupiler Pro League-klassement en eindigde de Kanaries als 15e.