Degryse: 'Ja, lees dit maar als een sneer richting Scott Parker'

Degryse: 'Ja, lees dit maar als een sneer richting Scott Parker'

20-02-2023 08:12
20

Club Brugge onder Scott Parker blijft op de dool. In Het Laatste Nieuws is Marc Degryse scherp voor de trainer van Blauw-Zwart. Na de 2-2 tegen Cercle Brugge vreest de analist dat het niet goed komt met de landskampioen.

Volgens Degryse kan Club Brugge enkel tevreden zijn met het feit dat het een punt overhield aan de derby. Al is dat ook nog maar een magere troost in de wetenschap dat Blauw-Zwart twee keer op voorsprong kwam tegen de buren. Opvallend – buiten de score – waren alle data in het voordeel van Cercle Brugge. 'Het moet uniek zijn, zo dominant als Cercle was in deze derby', stipt Degryse aan.

Miron Muslic en zijn troepen maakten indruk, terwijl Parker opnieuw een heel ander elftal in de wei gooide. Zo verdwenen onder meer Clinton Mata en Brandon Mechele uit de basis, maar mochten wel Abakar Sylla en Casper Nielsen starten. 'Onder Miron Muslic speelt Cercle Brugge week na week met quasi hetzelfde elftal, in dezelfde tactische bezetting, met hetzelfde wedstrijdplan. Ja, lees dit maar als een sneer richting Scott Parker', aldus Degryse.

Dat Club Brugge niet klaar leek voor de derby is volgens Degryse een heel groot probleem. De analist schrijft de opvolger van Carl Hoefkens dan ook stilaan af. 'Persoonlijk heb ik echt niet het gevoel dat het nog goed komt met Club en met Parker', schrijft Degryse nog.