Vanzeir(ex-Union) vertrekt richting New York: “Echt enorm veel zin’’

Vanzeir(ex-Union) vertrekt richting New York: “Echt enorm veel zin’’

19-02-2023 13:20
2

Dante Vanzeir is nu dan echt vertrokken naar de Verenigde Staten. Samen met zijn vader heeft de ex-spits van Union SG het vliegtuig genomen richting New York waar hij uit zal komen voor de New York Red Bulls.

De transfer van Vanzeir was al weken geleden bekendgemaakt, maar zondag stapte Vanzeir dan eindelijk op het vliegtuig richting New York. “Ik kan me eindelijk opnieuw focussen op het voetbal, Ik heb er echt enorm veel zin’’, vertelde Vanzeir aan Het Laatste Nieuws.

Het duurde even voordat Vanzeir daadwerkelijk de vlucht kon nemen naar de VS. Dit kwam doordat de spits nog op zijn visum moest wachten. Vanzeir is blij dat hij niet meer hoeft te wachten en nu echt kan beginnen. “Ik heb even moeten wachten, die spanning kon zich blijven opbouwen en ik ben blij dat ik nu alles eruit kan spelen’’, sprak Vanzeir.  

Tijdens de wintermercato verkocht Union SG zijn spits aan de New York Red Bulls. Zondag heeft Vanzeir nog afscheid kunnen nemen van zijn vrienden en familie, alleen zijn vader stapte mee het vliegtuig in. “Voor de extrasportieve zaken heb ik mijn vader meegenomen", vertelde Vanzeir.