Alle hoop is vervlogen bij Real: 'Hazard neemt steeds meer afstand van ploegmaats'

Alle hoop is vervlogen bij Real: 'Hazard neemt steeds meer afstand van ploegmaats'

15-02-2023 16:24
8

Van Eden Hazard ontbrak elk spoor op het door Real Madrid gewonnen WK voor Clubs. De Rode Duivel sukkelde naar slechte gewoonte met het lichaam, maar er is meer aan de hand, klinkt het. Zo reisde hij niet mee af naar het Marokkaanse Rabat.

Het viel best op tijdens de vieringen: geen Hazard te zien tussen al die feestende Real-spelers, terwijl pakweg Thibaut Courtois of Lucas Vazquez wél deelnamen aan de festiviteiten. Nochtans lag dat laatste tweetal evenzeer in de lappenmand. In tegenstelling tot hen besloot Hazard echter niet om het vliegtuig te nemen richting zijn ploeggenoten. Een teken aan de wand, meent The Athletic.

De Britse krant schrijft die beslissing toe aan een steeds groter wordende afstand tussen Hazard en zijn ploegmaats. Een vorm van apathie, met andere woorden. Heeft de Rode Duivel de handdoek definitief geworpen? Normaal gezien zal hij donderdag zijn wederoptreden vieren op de training, maar het is maar zeer de vraag of er wel nog een toekomst weggelegd is bij Real. Volgens The Athletic staat het nu wel vast dat Hazard komende zomer andere oorden moet opzoeken.