Raman (Anderlecht) over viering met pintje: “Ach, ik dacht 'ik trek er eene open’”

Raman (Anderlecht) over viering met pintje: “Ach, ik dacht 'ik trek er eene open’”

12-02-2023 18:26
11

RSC Anderlecht pakt opnieuw punten. Het rapport van de afgelopen weken stemt de Paars-Wit supporter ongetwijfeld gelukkig. Een 10 op 12 na een verdiende driepunter tegen Sint Truiden VV. Benito Raman reageert. 

De aanvaller van Paars-Wit had een wel erg opvallende viering na zijn doelpunt tegen STVV. Raman moest vorige partij in de tribune toekijken hoe Anderlecht met 0-2 won op het veld van Oostende. De aanvaller kreeg een hoop commentaar over zich heen nadat hij er gespot was met een pintje in zijn hand. De viering van zijn doelpunt was een knipoog naar het biertje. 

“Mijn viering? Ach, ik dacht 'ik trek er eene open’. Het was ludiek bedoeld”, aldus Raman. “Iedereen weet wie ik ben en ik ga zo’n dingen niet laten. Ik vind niet dat ik dat deel van mezelf moet wegsteken.”

Raman geeft verder toe dat de zege erg belangrijk is voor Anderlecht. Al beseft hij ook dat elke winst evenveel doorweegt op het einde van het seizoen. “Of het nu tegen Club, STVV of Seraing is. Liefst gebeurt dat met mooi voetbal en anders is het op karakter. De laatste weken tonen we dat we stilaan terugkomen.”