Geen spaan heel gelaten van Roma-trainer Mourinho: ''Ik moet er bijna van kotsen''

Geen spaan heel gelaten van Roma-trainer Mourinho: ''Ik moet er bijna van kotsen''

04-02-2023 17:00
3

AS Roma-trainer José Mourinho krijgt er ongenadig hard van langs. Antonio Cassano, die begin deze eeuw voor I Giallorossi speelde, laat geen spaan heel van de Portugees.

Roma werd afgelopen week in de Coppa Italia uitgeschakeld door Cremonese (1-2). Cassano stelt dat Mourinho goed kan omgaan met vedettes. "Het is te gemakkelijk om alleen vriendjes te zijn met de beste spelers. Hij gedraagt zich te vaak op een stiekeme manier", zegt hij in de podcast Bobo TV. "Ik moest er pas bijna van kotsen. Hij weet gewoon niet hoe hij een team moet samenstellen. Zelfs met je B-ploeg moet je Cremonese verslaan."

In Rome liggen Nicolò Zaniolo en Rick Karsdorp overhoop met Mourinho. Cassano gooit nog wat extra olie op het vuur. "Mourinho beledigde Karsdorp waar iedereen bij was. Nu komt hij terug bij de selectie. Weet iemand waarom? Het is dus een rommeltje. En Zaniolo...  Dáár moet hij over praten, niet waarom dit Roma zo slecht speelt. Het is anderhalf jaar geleden dat deze ploeg goed voetbal heeft gespeeld."