Mourinho rekent tóch op veelbesproken Karsdorp en gehate Zaniolo voor EL

Mourinho rekent tóch op veelbesproken Karsdorp en gehate Zaniolo voor EL

03-02-2023 14:14

Er is een nieuw hoofdstuk aangebroken in de soaps rondom AS Roma-spelers Rick Karsdorp en Nicolò Zaniolo. De twee zijn vrijdag tegen de verwachtingen in ingeschreven voor de selectie voor de Europa League.

Karsdorp is sinds begin-november niet meer uitgekomen voor Roma, nadat trainer José Mourinho helemaal klaar was met de rechtsback. De Portugees was van mening dat hij zijn 'ploeggenoten had verraden' in de wedstrijd tegen Sassuolo, wegens een laconieke houding op het veld. Lang leek het erop dat Karsdorp ging vertrekken in januari, maar een transfer werd niet gerealiseerd. 

Mourinho lijkt zijn woede een plekje te hebben gegeven, want hij staat op de lijst van spelers die ingeschreven zijn voor de Europa League. Daar is ook Zaniolo terug te zien. De middenvelder botste met de club en zette zijn zinnen op een vertrek. Die kwam er niet, want hij wees zelf Bournemouth af toen de twee clubs er al uit waren. Dat resulteerde in haat vanuit fanatieke Roma-supporters, die hem zelfs thuis bedrogen.