'Franse invaller in WK-finale kan voor zestig miljoen euro naar de Europese top'

'Franse invaller in WK-finale kan voor zestig miljoen euro naar de Europese top'

2 januari - 22:14
0

Randal Kolo Muani kan na twee sterke invalbeurten voor Frankrijk op het WK een reuzenstap in zijn loopbaan zetten. De spits zou volgens L’Équipe in de belangstelling staan van Bayern München en Manchester United.

Vooral de Engelse club zou verregaande interesse hebben in de aanvaller van Eintracht Frankfurt. Het Manchester United van manager Erik ten Hag gaat een bod van zestig miljoen euro voorbereiden voor Kolo Muani. De 24-jarige aanvalsleider heeft nog wel een contract tot medio 2027 in Frankfurt. Of zijn club ook daadwerkelijk geïnteresseerd is om Kolo Muani te verkopen is nog onbekend. 

Kolo Muani viel in de laatste fase van het WK op met twee goede invalbeurten voor Frankrijk. In de finale tegen Argentinië viel hij in en had hij tijdens de verlenging de 4-3 op zijn schoen. In de halve eindstrijd tegen Marokko kwam hij in de tweede helft binnen de lijnen en maakte hij de bevrijdende 2-0 voor Frankrijk. Saillant detail is dat Kolo Muani in eerste instantie helemaal niet mee zou gaan naar het WK. Christopher Nkunku van RB Leipzig zou eigenlijk in zijn plek gaan, maar hij raakte geblesseerd op een training voor het toernooi.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie