'Lang (Club Brugge) staat op de radar bij drie Premier League-clubs'

'Lang (Club Brugge) staat op de radar bij drie Premier League-clubs'

28-12-2022 10:29
8

Noa Lang staat op de nominatie om te vertrekken bij Club Brugge. Verschillende Premier League-clubs hengelen volgens The Athletic naar de diensten van de 23-jarige buitenspeler.

Lang hoopte afgelopen zomer al een stap te maken, maar daar kwam het niet van. Deze winter gloort er nieuwe hoop voor de Oranje-international, met naar verluidt interesse van AFC Bournemouth, West Ham United en Leeds United. The Athletic stelt dat eerstgenoemde club het meest concreet in de markt is voor Lang, die over een doorlopende verbintenis tot medio 2025 beschikt in België.

Blauw-Zwart zou een bedrag rond de 25 miljoen euro verlangen voor de aanvaller. Bournemouth overweegt dat neer te leggen. The Cherries verwelkomden eerder deze maand de steenrijke Amerikaanse zakenman Bill Foley, waardoor er voldoende financiële middelen zijn om Lang aan te trekken. Het is onduidelijk waar de voorkeur van de speler zelf ligt.

Lang maakt een moeizaam seizoen door in de Jupiler Pro League. Door een enkel- en hamstringblessure miste hij de nodige wedstrijden, terwijl hij voor de WK-break ook een behoorlijke tijd wisselspeler is geweest. De teller staat dit seizoen op twee doelpunten en twee assists.