UPDATE: ‘Mannaert komt aan op kasteel Verhaeghe, voorlopig windstil’

UPDATE: ‘Mannaert komt aan op kasteel Verhaeghe, voorlopig windstil’

27-12-2022 18:50 Laatste update: 28-12-2022 11:11
43

Carl Hoefkens is nog niet ontslagen, maar volgens Het Laatste Nieuws is Club Brugge wel nadrukkelijk op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Sinds maandag is dat plan in gang gezet.

De zoektocht gaat naar een volgende versnelling volgens de krant en Hoefkens wordt mogelijk pas ontslagen als er een akkoord is bereikt met een nieuwe naam. Het ziet er echter naar uit dat een ontslag niet meer uit te sluiten is na de tegenvallende resultaten.

Hoefkens overleefde met Club Brugge de groepsfase van de Champions League, maar de resultaten in de competitie en de beker vallen enorm tegen. Een vierde plek in de Jupiler Pro League is het gevolg en ook de supporters zien het niet meer zitten met de voormalige speler.

Update: Het Laatste Nieuws meldt dat Vincent Mannaert inmiddels op het kasteel van Bart Verhaeghe is aangekomen. Club Brugge is naarstig op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. De toekomst van Carl Hoefkens lijkt bezegeld. Toch ziet het er naar uit dat het de komende dagen windstil zal blijven.