KBVB organiseert afscheid Martinez, Vertonghen als enige Rode Duivel present

KBVB organiseert afscheid Martinez, Vertonghen als enige Rode Duivel present

14-12-2022 22:43
20

De Koninklijke Belgische Voetbalbond heeft afscheid genomen van Roberto Martinez. De Spanjaard kondigde recent zijn afscheid als bondscoach en technisch directeur aan. Officieel is hij nog tot eind december actief als technisch directeur, maar de KBVB besloot om hem toch al te bedanken en afscheid te nemen met een afscheidsdrink.

De Rode Duivels vertrokken meteen na de uitschakeling op het WK vanuit Qatar op vakantie, waardoor er geen tijd was om ook afscheid te nemen van Martinez. De KBVB heeft daar een oplossing voor gevonden door woensdag een afscheidsdrink te organiseren, waar Martinez zelf niet op de hoogte van was.

Bondsmensen en naaste medewerkers van de bondscoach werden uitgenodigd, net zoals alle personeelsleden van de KBVB. Met Jan Vertonghen (RSC Anderlecht) was er ook één Rode Duivel aanwezig op het afscheid van Martinez. Overigens de enige van de spelersdelegatie. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Een bedankje aan de Spanjaard, die zich zes jaar heeft ingezet voor het Belgische voetbal. Inmiddels is de KBVB al op zoek gegaan naar een nieuwe bondscoach en een nieuwe technisch directeur.