Geraerts laat zich uit over de wintertransferperiode bij Union

Geraerts laat zich uit over de wintertransferperiode bij Union

09-12-2022 21:48

Union SG is tegen de verwachting van velen bezig aan een sterk seizoen en lijkt ook deze campagne weer een rol te gaan spelen in het titeldebat. Het maakt zich nu op voor de terugronde in onze competitie. Zal Karel Geraerts daarin ook kunnen rekenen op nieuwelingen?

Bij Union lijkt het voorlopig een rustige mercato te gaan worden. Geraerts voorspelt niet al te veel nieuwelingen in zijn ploeg. "We hebben één versterking bij met Kasper Terho, die ons offensief iets gaat kunnen bijbrengen vanop de flanken. Machida komt terug uit een lange blessure. Dat zijn twee spelers die bij ons in de kern zitten", geeft hij aan in Eleven Sports.

En als het van Geraerts afhangt zal hij ook geen afscheid nemen van spelers. "In principe gaat er ook niemand vertrekken, ook al weet je nooit in de maand januari", wilde hij transfers niet uitsluiten. Zo worden onder andere Teddy Teuma en Dante Vanzeir al gelinkt aan transfers.

Union zal alvast een drukke terugronde krijgen. Het is namelijk nog actief in de beker, Europees in de Europa League en moet zich nog kwalificeren voor de Champions' Play-Offs.