Geen Lukaku in de basis: “Of er moet iets uitzonderlijk gebeuren op medisch vlak

Geen Lukaku in de basis: “Of er moet iets uitzonderlijk gebeuren op medisch vlak"

26-11-2022 10:00
1

Romelu Lukaku traint weer met de andere Rode Duivels mee. Toch is de spits van Inter nog verre van volledig fit. Tegen Marokko start Lukaku normaal gezien niet in de basis. Dat bevestigde Roberto Martinez zaterdag.

Met de drie punten op zak na de match tegen Canada (1-0) leven de Rode Duivels toe naar de match van zondag tegen Marokko. De voorbije dagen verscheen ook Lukaku weer op het trainingsveld tussen zijn maats. Hij trainde twee keer mee met de groep. "We moeten afwachten, hoe hij reageert" aldus de bondscoach tegenover Sportwereld over zijn aanvaller.

Tegen Canada verscheen Michy Batshuayi aan de aftrap. De kans is groot dat de doelpuntenmaker van de Belgische openingsmatch ook zondag mag starten. "Ik verwacht niet dat Lukaku zal starten. Of er moet iets uitzonderlijk gebeuren op medisch vlak", aldus de bondscoach.

De match tussen België en Marokko begint zondag om 14u00. Bij winst plaats ons land zich voor de volgende ronde. Marokko kwam op speeldag één van de groepsfase niet voorbij Kroatië. Het bleef steken op een 0-0 gelijkspel.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie