Italiaans icoon twijfelt over Lukaku, maar ziet Rode Duivels wel schitteren op WK

Italiaans icoon twijfelt over Lukaku, maar ziet Rode Duivels wel schitteren op WK

13-11-2022 18:19

De Rode Duivels mogen zich opmaken voor het WK, waar onze nationale ploeg deze keer niet als één van de mogelijke WK-winnaars wordt gezien. Er zijn namelijk ook heel wat twijfels in onze ploeg, merkt men op in Italië.

Zo vraagt Arrigo Sachi, in het verleden nog trainer van AC Milan en Atlético Madrid, zich af hoe onze nationale ploeg en vooral Romelu Lukaku voor de dag zal komen. "Het is een risico om Lukaku op te roepen", vertelt Sachi in La Gazzetta dello Sport.

"Hij heeft al een tijdje niet meer gespeeld en het zal een tijdje duren om hem weer fit te krijgen gezien zijn indrukwekkende lichaam", legt de voormalige Italiaanse trainer uit over de spits van Inter Milan.

Sachi kijkt ook uit naar de prestaties van Charles De Ketelaere, die bij AC Milan nog niet helemaal wist te overtuigen. Toch gelooft hij in goede resultaten van de Rode Duivels. "Zij spelen heel collectief voetbal en hebben een kampioen zoals De Bruyne. Het zou mij niet verbazen dat zij ver zullen doorstoten ten koste van enkele gevestigde landen", besluit hij.