KRC Genk maakt transferplannen bekend: Er gaat iets bijkomen

KRC Genk maakt transferplannen bekend: "Er gaat iets bijkomen"

09-11-2022 21:15
9

KRC Genk is bezig aan een sterk seizoen en lijkt goed op weg om helemaal mee te strijden voor de titel. Het wordt echter nog een druk seizoen en bij Genk beseft men dan ook dat de kern gerust wat breder mag worden.

In en gesprek met Het Laatste Nieuws geeft Head of Football Dimitri De Condé dan ook aan dat men bij Genk komende winter één of meerdere aanwinsten zal halen. "Er moet niet absoluut iets bijkomen, maar het gaat wel gebeuren", klinkt het.

Bij Genk wil men ook absoluut geen sterkhouders laten gaan, ondanks de hevige interesse. "Er zijn altijd gesprekken met de coach, de sportieve commissie en het bestuur over wat we nodig hebben en wat er mogelijk is. We zijn ambitieus. Het is niet de bedoeling om verzwakt uit de mercato te komen", geeft hij aan.

Vooral aanvallend is het nog op zoek naar versterking. Yira Sor was afgelopen zomer een target, maar nu niet meer. "We houden posities en namen intern. Als je onze kern bekijkt, zie je dat ons aanvallende compartiment en onze defensie niet heel breed is. Maar daar speelt ook mee hoe de blessures van Sadick – we geloven heel erg in hem – en Luca Oyen zich ontwikkelen. Ook voor Jong Genk zijn we van plan het nodige te doen", besluit De Condé.