Nainggolan reageert na heisa: “Zal antwoorden op veld, als ik die kans krijg”

Nainggolan reageert na heisa: “Zal antwoorden op veld, als ik die kans krijg”

08-11-2022 18:40 Laatste update: 18:41
14

Het is geen makkelijke periode voor Radja Nainggolan. De middenvelder van Antwerp werd naar de B-kern gestuurd nadat hij de kantjes ervan af liep bij The Great Old. Nainggolan reageert in Het Laatste Nieuws. 

Eerder liet Paul Gheysens al weten dat hij niet tevreden was over het gedrag van de speler.  “Zowel voor Radja als voor de club is dit eigenlijk erg jammer”, liet Gheysens optekenen in HLN. Deze ochtend werd Nainggolan al doorgestuurd door de clubdokter. Hij trainde dus niet mee met de B-kern. 

Nainggolan heeft nu dus gereageerd na de heisa van de afgelopen dagen. Hij klinkt strijdvaardig en lijkt er alles aan te willen doen om dit goed te maken. “Zal antwoorden op het veld van zodra ik de kans krijg”, klinkt het bij Nainggolan. Hij hoopt volop op een nieuwe kans bij de ploeg van zijn hart. “Ik hou van Antwerp. Ik respecteer de voorzitter. Ik heb er tot nu toe écht alles aan gedaan om te mogen terugkeren in de A-kern en ik zal dat blijven doen”, getuigt de middenvelder.

Nainggolan laat weten dat hij niet op het interview an zijn voorzitter zal reageren, en dit uit respect voor Gheysens. “Ik kan niet wachten om mijn ploegmaats bij Antwerp te helpen en winnaarsmentaliteit te etaleren.”