Gheysens heeft spijt van transfer Nainggolan: “Dan heb je spijt van investering”

Gheysens heeft spijt van transfer Nainggolan: “Dan heb je spijt van investering”

08-11-2022 14:44
24

Paul Gheysens liet zich eerder al negatief uit over Radja Nainggolan, maar tegenover Sporza gaat de voorzitter van Royal Antwerp FC nog een stapje verder.

Momenteel zit Nainggolan in de B-kern, maar Gheysens ziet geen verandering. "Hij zou er op een positieve manier kunnen tonen dat hij volledig gefocust is op voetbal, maar we zien het verschil niet. Hij zou er kunnen tonen dat hij veel beter is, maar dat doet hij niet. We hadden hem ook op non-actief kunnen zetten. We hadden gewoon gedacht dat hij deze ultieme kans zou grijpen."

Toby Alderweireld is het tegenovergesteld, vindt Gheysens. "We hopen al anderhalf jaar dat hij het verschil zou maken. Toby Alderweireld wil zijn investering terugbetalen op het veld. Bij Nainggolan is die "payback" er niet. Dat had niemand verwacht. Of ik de transfer opnieuw zou doen? Natuurlijk niet. Met deze vergoeding weet je toch dat je moet renderen."

Antwerp is (nog) niet bezig met een transfer en wacht op een signaal van Nainggolan. “We hadden het wel zo graag anders gezien. Nondedju, het is een grote teleurstelling. Je hebt ervoor betaald en er gebeurt niets. Dan heb je spijt van je investering."