Deila ziet Martinez geen spelers van Standard selecteren: Bizar

Deila ziet Martinez geen spelers van Standard selecteren: "Bizar"

03-11-2022 21:30
17

Standard is bezig aan een goed seizoen en lijkt weer helemaal klaar om in de toekomst te gaan meestrijden voor de prijzen. Het kan rekenen op enkele uitblinkers, maar geen Rode Duivels. Enigszins bizar, oordeelt coach Ronny Deila.

Zo gaf Nicolas Raskin recent nog aan dat hij hoopte op een kans bij de Rode Duivels en misschien zelfs een WK-selectie. De middenvelder presteert wekelijks en is één van de uitblinkers bij Standard. Toch zit hij niet in de préselectie van Roberto Martinez, net zoals doelman Arnaud Bodart.

"Het is niet aan mij om daarover te praten, maar als zij niet op de lijst van 55 staan, is dat omdat men denkt dat er 55 spelers zijn die beter zijn", geeft Deila donderdag aan op zijn persconferentie. "Zij moeten zich nog verbeteren en wij zullen alles doen om hen daarbij te helpen, want wij willen internationals bij de club hebben. Hun afwezigheid is toch bizar."

De komende weken kunnen Bodart en Raskin het ongelijk van Martinez nog proberen te bewijzen. De Rouches nemen het nog op tegen KAS Eupen en Union SG in de competitie. Na de WK-break staat het duel tegen KAA Gent op het programma.