Veldman oogst lof binnen spelerskern RSC Anderlecht: Ons ware gezicht

Veldman oogst lof binnen spelerskern RSC Anderlecht: "Ons ware gezicht"

03-11-2022 20:15
11

RSC Anderlecht blijft het moeilijk hebben en moest zich ook tegen KAS Eupen stevig in het zweet werken om de drie punten te pakken. Toch ziet Hendrik Van Crombrugge verbetering onder interim-trainer Robin Veldman.

Bij Het Nieuwsblad liet Van Crombrugge zich lovend uit over de aanpak van Veldman, die hem hard doet denken aan de aanpak van Vincent Kompany bij de Brusselaars. Een manier van voetballen die Van Crombrugge ook enorm kan smaken.

"We toonden bij vlagen weer ons ware gezicht tegen Eupen", gaf de doelman aan. "We zochten opnieuw de ruimtes, probeerden te voetballen en creëerden kansen. De nieuwe trainer installeerde een manier van spelen en daar kunnen wij ons in vinden. Dat moeten we nu week na week omzetten in resultaten", klinkt het.

Tegen Silkeborg hoopt Van Crombrugge ook de drie punten te kunnen pakken om het moeilijke seizoen toch wat kleur te geven. Al zorgt de mogelijke Europese uitschakeling niet voor extra druk. "Ik merk geen extra druk en in de spelersgroep wordt daar niet over gepraat. We voelen elke match dat er veel op het spel staat, zeker in een seizoen zoals het huidige", geeft hij nog aan.