The Athletic: 'Messi kan transfer naar Verenigde Staten maken'

The Athletic: 'Messi kan transfer naar Verenigde Staten maken'

31-10-2022 09:44
0

Lionel Messi staat mogelijk voor een monstertransfer naar de Verenigde Staten. Inter Miami CF, de club van David Beckham, heeft grote plannen met de Argentijnse vedette van Paris Saint-Germain. Dat meldt The Athletic.

Messi is in bloedvorm bij PSG en gaat met Argentinië op voor zijn eerste wereldtitel, maar staat de komende maanden óók voor een belangrijke keuze. Zijn contract loopt af en hoewel PSG graag wil verlengen én FC Barcelona hoopt op een hereniging, is niets zeker. Inter Miami FC mengt zich nu nadrukkelijk in de strijd om Messi's handtekening.

De Amerikanen werken al jaren aan de komst van Messi en het vertrouwen in een akkoord groeit met de dag. In 2023 moet het ervan komen: volgens The Athletic hoopt Inter Miami de 35-jarige Argentijn 'in de komende maanden' te kunnen contracteren.

Jorge en José Mas - twee broers die samen met Beckham eigenaar zijn van Inter Miami - leiden de onderhandelingen en hebben al 'talloze ontmoetingen' gehad met vader Jorge Messi. Het is geen geheim dat Miami een grote aantrekkingskracht op de familie. De club bestaat sinds 2018 en neemt sinds 2020 deel aan de Major League Soccer.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie