Boskamp viseert het Anderlecht-bestuur: Met hun klotesmoesjes altijd

Boskamp viseert het Anderlecht-bestuur: "Met hun klotesmoesjes altijd"

30-10-2022 14:45
16

RSC Anderlecht is opnieuw bezig aan een moeilijk seizoen en slaagt er maar niet in om te overtuigen. Het bestuur besloot om in te grijpen en Felice Mazzu de laan uit te sturen. Johan Boskamp ziet echter andere schuldigen voor het mindere seizoen.

De analist legt de schuld helemaal niet bij Mazzu, die Anderlecht maar niet onder stoom wist te brengen. "Felice is slachtoffer geworden van een collectief falen", zegt hij in Het Belang van Limburg. Hij duidt de schuldigen ook aan. "Marc Coucke, Wouter Vandenhaute en Peter Verbeke zijn de hoofdverantwoordelijken."

"Die drie mogen zich een dikke spiegel aanschaffen. Met hun klotesmoesjes altijd", houdt Boskamp geen blad voor de mond. Volgens de analist blijft dat trio maar andere schuldigen zoeken en kijken ze niet naar zichzelf. "Zij hebben toch het beleid uitgestippeld", geeft hij aan.

"Zij hebben toch de beslissing genomen om afscheid te nemen van Kompany? Zij wilden toch op een andere manier voetballen om prijzen te pakken? Maar ze hebben wel nagelaten om voor het juiste spelersmateriaal te zorgen. En nu houden ze elkaar de hand boven het hoofd en offeren ze Felice op. Daar zakt mijn broek van af", besluit Boskamp.