Verschaeren helpt Anderlecht toch aan punt: Tegendoelpunten vallen te makkelijk

Verschaeren helpt Anderlecht toch aan punt: "Tegendoelpunten vallen te makkelijk"

27-10-2022 23:46
24

RSC Anderlecht kon donderdag rekenen op een sterke Yari Verschaeren, die met een doelpunt en een assist paars-wit wist te helpen aan een punt. Toch kon de middenvelder achteraf niet tevreden zijn.

Volgens Verschaeren verdiende Anderlecht ook meer dan dat punt. “We voelden ons goed in de match en speelden bij momenten goed voetbal. We creëerden kansen, maar het was niet genoeg", citeert Het Nieuwsblad de middenvelder.

Anderlecht scoorde ook twee keer, maar slikte ook twee doelpunten. "De tegengoals vallen momenteel te gemakkelijk. We hebben de tweede goal van hen al kort besproken na de wedstrijd: iedereen heeft een taak bij een hoekschop, en we hebben elkaar niet genoeg gecoacht in die fase", geeft hij aan.

Voor Anderlecht wordt het nu de komende weken de opdracht om te verbeteren en punten te sprokkelen. "Moesten we het kunnen uitleggen hoe dit allemaal komt, waren we wellicht allang uit onze negatieve spiraal. We willen er zo snel mogelijk uit, maar met de nieuwe trainer gaan er ook nog veel dingen veranderen", besluit Verschaeren.