OH Leuven wint opnieuw niet en raakt ook niet voorbij tienkoppig STVV

22-10-2022 20:05
1

OHL is er opnieuw niet in geslaagd om de drie punten te pakken. Op bezoek bij STVV kon het slechts in het slot voor gevaar zorgen en kwam het ook niet tot scoren. Ook STVV toonde zich niet efficiënt, waardoor het 0-0 bleef.

Na twee nederlagen op rij ging men bij Oud-Heverlee Leuven nog eens op zoek naar een broodnodige overwinning. STVV verloor de voorbije speeldag wel van Club Brugge, maar is met een negende plek toch bezig aan een goed seizoen.

We kregen een bijzonder gesloten eerste helft, met twee ploegen die vooral dachten aan verdedigen. Kansen kregen we amper en de grootste opschudding kwam er na een zware botsing van Ewoud Pletinckx, die het veld via een draagberrie moest verlaten. Tot de rust bleef het dan ook 0-0.

De tweede helft zorgde dan toch voor wat vertier. Onder andere Boya, die ei zo na scoorde, maar zijn poging via de doelman en de lat in corner zag belanden. Op het uur was Koita ook gevaarlijk voor STVV. Opnieuw was de lat spelbreker voor de Truienaren.

De thuisploeg was de betere ploeg, maar kreeg het iets na het uur wel wat moeilijker na een rode kaart voor Al-Dakhil. OHL kwam daarop wat beter in de partij en wist via Tamari en Holzhauser ook enkele mooie kansen te versieren. Het wist zelfs te scoren, maar scheidsrechter D'Hondt zag eerder een overtreding en keurde het doelpunt af.