'Inter richt het vizier nu al op Club Brugge-goudhaantje Nusa'

'Inter richt het vizier nu al op Club Brugge-goudhaantje Nusa'

18-10-2022 16:33
11

Club Brugge heeft ook dit seizoen heel wat goudhaantjes in de kern rondlopen en krijgt wekelijks topclubs over de vloer om hen te scouten. Zo hebben Ferran Jutgla en Andreas Skov Olsen zich al in de kijker gespeeld, maar mag ook Antonio Nusa hopen op een transfer naar een buitenlandse topclub.

De nog steeds maar zeventienjarige Nusa krijgt steeds meer minuten bij Club Brugge en wist ook al indruk te maken. Dat heeft men ook in Italië opgemerkt, waar naar verluidt Inter verregaande interesse toont om Nusa in huis te halen. Meldt men in Italiaanse media.

De Italiaanse topclub volgt de evolutie van Nusa op de voet en lijkt ook van plan om binnenkort een poging te wagen om de Noor in huis te halen. De kans dat Club Brugge de aanvaller ook laat gaan is echter zo goed als nihil.

Blauw-Zwart betaalde zelf drie miljoen euro voor Nusa, die bij Club Brugge nog een contract tot medio 2025 heeft. Hij moet in de nabije toekomst ook één van de sterkhouders worden bij Club Brugge en de club aan prijzen gaan helpen.