Custovic duimt voor derby tegen Zulte Waregem: “Hopen dat Selemani het haalt”

Custovic duimt voor derby tegen Zulte Waregem: “Hopen dat Selemani het haalt”

14-10-2022 10:32
3

KV Kortrijk neemt het zaterdag op tegen Zulte Waregem. De derby leverde in het verleden de Kerels al heel wat punten op. Toch is Adnan Custovic er niet helemaal gerust in.

Zulte Waregem staat op dit moment laatste, maar bij KV Kortrijk verloopt alles ook niet perfect. Zo zijn er naast de mindere resultaten ook nog de blessuregevallen. "We missen Radovanovic en Loncar en we hopen dat Selemani het tijdig haalt", stelt Custovic op de website van Kortrijk. "Dat maakt dat we niet met overdreven zelfverzekerdheid naar de wedstrijd toe moeten gaan."

Kortrijk staat momenteel net boven de degradatiestreep. Het verzamelde tot nu toe tien punten. Dat zijn er slechts vijf meer dan Essevee. "Een derby is een wedstrijd die je alleen al voor je supporters altijd moet winnen. De spelers weten wat de uitdaging is. Zij die de derby al eerder speelden, zullen ze waarschuwen."

De laatste derby in de Jupiler Pro League won Kortrijk met 5-0 van Zulte Waregem. In februari van 2021 won Essevee de laatste keer in het Guldensporenstadion. Het werd 1-2.