De Bruyne verdient standbeeld, dixit Gallagher: Zoals J. Lennon of P. McCartney

De Bruyne verdient standbeeld, dixit Gallagher: "Zoals J. Lennon of P. McCartney"

3 oktober - 22:16
2

Erling Braut Haaland had de Premier League al naar zijn hand gezet, maar na zijn demonstratie in de Manchester Derby zijn ook de laatste hardnekkigen in zwijm gevallen. City verpletterde de stadsrivalen van United met dank aan drie doelpunten en twee assists van het Noorse fenomeen. Volgens superfan Noel Gallagher valt echter ook de rol van Kevin De Bruyne niet te onderschatten.

Sinds Haaland zijn intrede heeft gemaakt in Manchester, is KDB misschien net dat tikkeltje van het voorplan verdwenen. Niet zo, vindt Gallagher. Integendeel, voor de gewezen frontman van Oasis ligt bij de Rode Duivel net de sleutel om Haaland in toom te houden. "Ik denk niet dat je hem moet afstoppen, maar je moet De Bruyne afstoppen. Je moet ervoor zorgen dat de bal niet tot bij hem (Haaland, nvdr.) kan geraken", luidt Gallagher's advies bij TalkSport.

De muzikant is er dan ook rotsvast van overtuigd dat De Bruyne vroeg of laat een standbeeld zal krijgen aan het Etihad Stadium. Nochtans kan hij niet echt de knoop doorhakken wie nu zijn all-time favoriet is bij City, onze landgenoot of David Silva. "Je kan ze niet los van elkaar zien", aldus Gallagher. "Dat is alsof je zou moeten bepalen wie de betere is, John Lennon of Paul McCartney. Ze zijn allebei even getalenteerd."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie