Lamkel Zé haalde z'n gram tegen Antwerp: Hij zette deze week iedereen op scherp

Lamkel Zé haalde z'n gram tegen Antwerp: "Hij zette deze week iedereen op scherp"

02-10-2022 23:31
6

Het foutloze rijk van Royal Antwerp FC is uit. Op bezoek bij KV Kortrijk ging de oudste club van ons land voor het eerst onderuit: 2-1. Uitgerekend Didier Lamkel Zé stal de show. Geen toeval, onthulde ploeggenoot Kristof D'Haene na de wedstrijd.

De linksachter van KVK vond Lamkel Zé "rustig en verstandig" spelen. "Een beetje uitdagend, maar dat hoort bij voetbal", klonk het bij Sporza. D'Haene probeert het imago van zijn Kameroense medemaat op te smukken. "Het is een goeie jongen, geloof mij. En op het veld is het een topspeler. Hij zette deze week iedereen op scherp. Hoe dan? Het is het verstandigst als ik dat binnenskamers houd", lachte D'Haene.

De West-Vlaming noemde ook Felipe Avenatti en Faïz Selemani bij de uitblinkers. Vooral die laatste laat een diepe indruk op hem na. "Als die voor je staat... Ik versta niet dat hij nog bij Kortrijk zit, maar ik ben er wel blij om", aldus D'Haene. Die deelde tot slot eigenlijk een compliment uit aan de gehele ploeg. "We hebben mooi en aanvallend voetbal gebracht, zoals dat hoort bij Kortrijk. Als je dan de leider kan kloppen, is dat fantastisch."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie