Tielemans spreekt over transferperikelen: “Project elders moet me aanstaan”

Tielemans spreekt over transferperikelen: “Project elders moet me aanstaan”

19 september - 17:01
9

Youri Tielemans werd nadrukkelijk in verband gebracht met een zomerse transfer, maar uiteindelijk bleef de Rode Duivel bij Leicester City. Daar loopt het dit seizoen een pak minder.

Tielemans scoorde afgelopen speeldag nog tegen Tottenham, maar Leicester ging wel weer onderuit. De Rode Duivel gaf een persconferentie voor de Nations League-matchen. “Een reden meer om hier vrolijk te zijn en het hoofd leeg te maken. Waarom het zo lastig is bij Leicester? Er zijn zo veel factoren die meespelen in voetbal.”

Tielemans denkt dat Leicester het tij nog kan keren. “Wij doen er alleszins alles aan op training en iedereen oogt scherp. Natuurlijk blijft die negatieve spiraal malen in mijn hoofd. Hopelijk kunnen we na de internationale break er een einde aan maken”, citeert Het Laatste Nieuws.

De middenvelder werd onder meer met Arsenal in verband gebracht, maar bleef bij Leicester. "Het is niet de bedoeling om te veel in detail te treden. Ik heb altijd gezegd dat het project elders me moet aanstaan. Ook na mijn transfersituatie heb ik de knop moeten omdraaien, al is me dat vrij snel gelukt."

Bij Leicester heeft Tielemans nog een contract tot het einde van het seizoen. Manchester United werd al genoemd om in januari aan te kloppen bij The Foxes.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie