'Pjanic kan FC Barcelona verlaten na aanbieding uit het Midden-Oosten'

'Pjanic kan FC Barcelona verlaten na aanbieding uit het Midden-Oosten'

05-09-2022 18:15

Volgens transferspecialist Fabrizio Romano kan Miralem Pjanic nog vertrekken bij FC Barcelona. De 32-jarige middenvelder kreeg een aanbod uit de Verenigde Arabische Emiraten.

Pjanic kan volgens Romano rekenen op interesse van Sharjah FC. Als de Bosniër ingaat op het aanbod uit Dubai, dan is Barcelona ook bereid om hem te laten gaan. Mocht Sharjah FC Pjanic ook daadwerkelijk binnenhalen, dan is het niet de eerste keer dat de clubleiding in Spanje shopt. Eerder wist Sharjah FC ook al Paco Alcácer weg te plukken bij Villarreal. De Spaanse spits stond van 2016 tot 2019 onder contract bij Barça. 

Pjanic maakte in 2020 de overstap van Barcelona naar Juventus. De club betaalde zestig miljoen euro voor de Bosniër, maar kon deze kosten aardig drukken door Arthur Melo de omgekeerde weg te laten opgaan. In de jaren dat Pjanic onder contract stond in Camp Nou, kwam hij in dertig wedstrijden binnen de lijnen. De middenvelder kon nooit een basisplaats afdwingen en maakte weinig indruk. Vorig seizoen werd Pjanic nog verhuurd aan het Turkse Besiktas.