Bom ontploft bij Ajax: 'Antony wil binnen de 48 uur naar Manchester United'

Bom ontploft bij Ajax: 'Antony wil binnen de 48 uur naar Manchester United'

24-08-2022 23:27
18

Antony voert de druk bij Ajax op. De Braziliaan wil binnen 48 uur vertrekken uit Amsterdam en heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Manchester United. Dat meldt De Telegraaf. 

The Mancunians hebben Antony een 'droomaanbieding', in de vorm van een miljoenensalaris gedaan, klinkt het. Daarbij heeft United bij Ajax een bod van boven de negentig miljoen euro neergelegd. De officiële aanbieding wordt donderdag verwacht. Volgens de ochtendkrant waren de belangenbehartigers van Antony de afgelopen dagen al op huizenjacht in Manchester.

Bij Ajax heerste het gevoel dat de buitenspeler te behouden was, onder meer omdat de Amsterdammers, in tegenstelling tot United, Champions League-voetbal spelen. Na een gesprek met Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar werd duidelijk dat het ontnemen van een transfer er 'hard in zou hakken' bij Antony. 

Persoonlijk akkoord
Antony heeft al een persoonlijke overeenstemming bereikt met United. De Braziliaan zal, wanneer Ajax en United rond zijn, een contract tot medio 2027 tekenen. Hij zou Hamstra en Huntelaar geconfronteerd hebben met de belofte van Marc Overmars in 2020. Overmars overtuigde Antony destijds Ajax boven RB Leipzig te kiezen, omdat Ajax een ideale springplank naar de Premier League zou zijn.