'Hendry van Club Brugge kan rekenen op interesse van US Salernitana 1919'

'Hendry van Club Brugge kan rekenen op interesse van US Salernitana 1919'

24-08-2022 22:24
3

Bij Club Brugge is Jack Hendry op een zijspoor beland. Toch kan de Schotse verdediger nog op de nodige interesse rekenen. Zo zou het Italiaanse US Salernitana 1919 aan Hendry denken.

Het is David Van den Broeck die meldt dat de Italiaanse club denkt aan Hendry. Club Brugge wil de 27-jarige verdediger evenwel niet voor een appel en een ei laten gent. Volgens de journalist van Sportwereld hoopt Club Brugge nog zo'n vijf miljoen euro voor Hendry te vangen.

In het seizoen 2020 – 2021 kwam Hendry in ons land terecht. KV Oostende huurde de Schot van Celtic. Nadien trok de Kustploeg hem defintief aan om hem even later voor circa 4 miljoen euro te verkopen aan Club Brugge. In het Jan Breydelstadion tekende hij in de zomer van 2021 een contract tot medio 2025.

Dit seizoen lijkt Hendry niet in de plannen van Carl Hoefkens te passen. Enkel tegen KAS Eupen mocht Hendry opdraven. In de andere vier competitieduels haalde de verdediger de selectie niet.

Salernitana staat na twee speeldagen veertiende in de Serie A. Op de eerste twee speeldagen pakte de ploeg één punt. Het verloor thuis met 0-1 van AS Roma en speelde uit bij Udinese 0-0 gelijk.