PSG imponeert en maakt gehakt van Lille OSC met een zevenklapper

21-08-2022 22:41
12

Paris Saint-Germain heeft na twee vijfklappers, zondagavond een zesklapper genoteerd. Lille OSC werd op de pijnbank gelegd door het supertrio Neymar, Lionel Messi, Kylian Mbappé.

PSG heeft geen spaan heel gelaten van Lille. Al na acht seconden was het raak. Mbappé ontsnapte aan de aandacht van de vijandelijke defensie en wipte de bal over doelman Léo Jardim. Nog voor het halfuur verdubbelde Messi de marge en vlak voor rust deed Neymar zijn duit in het zakje, waardoor het complete trio tot scoren was gekomen. Achraf Hakimi bezorgde PSG tussendoor de derde goal van de avond.

De Braziliaan tekende vlak na rust voor zijn tweede van de wedstrijd. Lille deed via Jonathan Bamba iets terug, al maakte Mbappé na 66 minuten het dozijn vol. In de slotfase voltooide de Fransman zijn hattrick en maakte hij de zevende voor PSG. Na een 0-5 en een 5-2 overwinning, wint PSG ook zijn derde competitiewedstrijd zeer overtuigend.