'Manchester United moet diep gaan voor Antony: Ajax wil 100 miljoen euro'

'Manchester United moet diep gaan voor Antony: Ajax wil 100 miljoen euro'

21-08-2022 12:28
5

Volgens de Britse kwaliteitskrant The Times verwacht Ajax dat Manchester United zijn bod op flankaanvaller Antony verhoogt. De Amsterdammers verwachten 100 miljoen euro voor Antony, die duidelijk maakte dat hij naar Manchester United wil.

Aanbiedingen van zestig miljoen en tachtig miljoen voor Antony werden door Ajax al geweigerd. De 22-jarige Braziliaan wordt door United-manager Erik ten Hag als 'priority signing' gezien. Antony, die nog een contract heeft tot medio 2025, wil heel graag de overstap naar Manchester United maken. Hij trainde de afgelopen dagen al apart van de groep en volgens transferexpert Fabrizio Romano zal hij zondag niet in de selectie zitten voor het Eredivisie-duel bij Sparta Rotterdam.

The Times weet dat Ajax begin juli nog genoegen nam met tachtig miljoen euro, maar de vraagprijs voor Antony is verhoogd nu het einde van de transferperiode dichterbij komt. Ajax heeft op dit moment nog een kleine twee weken om een vervanger voor Antony te vinden. Hakim Ziyech is de belangrijkste kandidaat, schreven Voetbal International en De Telegraaf.

Glazer-familie maakt geld vrij
Na haar dramatische seizoensstart is United van plan om de het team een impuls te geven. Mede door de druk van buitenaf heeft de Glazer-familie toestemming gegeven voor enkele 'high-value offers' voor nieuwe spelers, zo wist The Times. Casemiro kwam al over van Real Madrid, terwijl een bod van 135 miljoen euro op Atlético Madrid-smaakmaker João Felix is afgewezen.