De Mos laat zich uit: Ik denk dat Schreuder iets beter is dan Ten Hag

De Mos laat zich uit: "Ik denk dat Schreuder iets beter is dan Ten Hag"

20-08-2022 14:17
2

Alfred Schreuder verliet afgelopen zomer Club Brugge om Erik ten Hag bij Ajax op te volgen. Aad de Mos schat Schreuder hoger in dan de huidige manager van Manchester United. 

"Ik denk dat Schreuder iets beter is dan Ten Hag. Hij is creatief en een hele goede trainer", vertelt De Mos bij VTBL. "Hij kan de wedstrijd beter lezen. Ten Hag heeft in de knock out-wedstrijden niet veel gepresteerd. Hij werd altijd uitgeschakeld. In de groepsfase was het leuk en aardig, maar dat is iets anders dan knock out-wedstrijden tegen Atalanta, AS Roma en Benfica. Altijd eruit, wie het ook was."

De Mos laat zich ook uit over de situatie van Antony, die in de belangstelling staat van Manchester United. Ajax wees al een bod van tachtig miljoen euro af. "Is Ajax nou gek of Manchester United?", vraagt de ex-coach van de Amsterdammers zich af. "Ik denk dat ze allebei gek zijn, als Ajax het niet doet. Dat krijg je nooit meer voor zo'n speler. Als een jongen uit Brazilië vijf keer zo veel kan verdienen, dan gaat hij weg."