Joos over Antwerp: “Ik hoop dat Van Bommel dat niet meende”

Joos over Antwerp: “Ik hoop dat Van Bommel dat niet meende”

17 augustus - 10:15 Laatste update: 10:22
25

In voetbalpodcast 90 Minutes bespraken Filip Joos, Aster Nzeyimana, Steven Defour en Sam Kerkhofs wie voor hen titelkandidaat nummer 1 was. Club Brugge en Antwerp zijn volgens het viertal de topfavorieten. 

De 90 Minutes-analisten waren het erover eens dat KRC Genk momenteel het mooiste voetbal speelt, maar volgens hen gaat de titel naar Club Brugge of Antwerp. Steven Defour tipte Blauw-Zwart als titelfavoriet. "Als je kijkt naar hun kern, hun kwaliteit. Als je ziet dat ze 15 miljoen euro hebben geboden voor Sander Berge, zij zijn nu wel lichtjaren vooruit op financieel vlak", aldus Defour.

Sam Kerkhofs tipte Antwerp als titelfavoriet, zeker na hun uitstekende start aan het seizoen: twaalf op twaalf. Filip Joos voegde eraan toe dat het voetbal bij Antwerp niet altijd denderend is. “Ik hoop dat Van Bommel het niet meende toen hij zei dat het tegen Eupen een goede wedstrijd was”, zei Joos over de met 0-1 gewonnen wedstrijd van Antwerp op speeldag 4. “Maar goed, als je zeven wedstrijden op rij wint, mag je zeggen wat je wil”, relativeerde Joos.

Filip Joos voegde er wel aan toe dat er met Van Bommel echt iemand aan de zijlijn staat bij Antwerp, waarmee hij bedoelt dat de Nederlander een geschikte coach is voor Antwerp. Van Bommel en de zijnen nemen het donderdag in Istanboel op tegen Basaksehir in de laatste voorronde voor de Conference League-groepsfase.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie