Martinez maakt zich toch zorgen om De Ketelaere: 'Wanneer zal hij dé man worden?'

Martinez maakt zich toch zorgen om De Ketelaere: 'Wanneer zal hij dé man worden?'

14 augustus - 22:33
54

Charles De Ketelaere ruilde deze zomer Club Brugge in voor AC Milan, waar hij zal moeten strijden voor een plekje in de basis. Met het oog op het WK had Roberto Martinez de jonge Rode Duivel dan ook liever bij Club Brugge zien blijven.

De Ketelaere is lang niet zeker van een basisplek bij de Italiaanse topclub, al lijkt hij wel een kans te gaan krijgen om zich te tonen bij AC Milan. Toch vond Martinez het geen goed idee om Club Brugge nu al te verlaten voor Italië.

"Hij beseft ook dat speelminuten mogelijk een risico zijn en zijn progressie bij de Rode Duivels kunnen vertragen", vertelt Martinez in Het Laatste Nieuws. "Ik geloof in hem en ik ben ervan overtuigd dat hij op een dag dé man van AC Milan wordt. Maar wanneer", vraagt de bondscoach zich af.

De Spanjaard twijfelt er echter niet aan dat De Ketelaere zal slagen bij AC Milan. Al kan dat mogelijk wel nog even duren. "Het is een prachtige transfer en op lange termijn is het een perfecte match. Charles heeft alles om een typische nummer 10 van Milan te worden", klinkt het.

De kans dat De Ketelaere dit seizoen ook een bankzitter is bij AC Milan lijkt echter klein. De Rode Duivel is voorlopig de toptransfer bij de Italiaanse topclub en wist in de voorbereiding ook al te overtuigen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie