We durven nu al zeggen dat het Skov Olsen zijn seizoen wordt bij Club Brugge

"We durven nu al zeggen dat het Skov Olsen zijn seizoen wordt bij Club Brugge"

25-07-2022 11:33
23

Club Brugge wist gisteren in de laatste minuten van de wedstrijd nog de overwinning binnen te halen tegen KRC Genk. Het werd 3-2 in het Jan Breydel, een echte topper bracht mooi voetbal op de eerste speeldag van de competitie. In De Standaard lezen we vooral over één man: Andreas Skov Olsen.

Na de eerste helft, waarin toch vooral Genk de plak zwaaide, waren er zichtbaar enkele tactische wijzigingen bij Club Brugge. In de krant lezen we dat deze erg belangrijk waren, maar dat de kwaliteit die Club op het veld had staan de doorslag gaven. “Exponent bij de landskampioen was Skov Olsen. We zijn nog maar één speeldag ver en we durven al stellen dat dit zijn seizoen wordt,” klinkt het in De Standaard.

Vorig seizoen speelde hij al sterk op de Belgische velden, een eerste ontmoeting voor ons. Dit seizoen lijkt hij die lijn gewoon door te trekken. Denk maar aan de supercup, waarin hij ook scoorde. Op zondag deed hij dat nog eens over. Na een knap afstandschot voor de 1-0, bracht hij ook het slotakkoord met een geniale rebound op de gemiste strafschop van Cyle Larin. “Ik zag de bal op de paal botsen en mijn richting uitkomen. Hij kwam snel en hard, maar ik dacht er niet over na en zette mijn voet ertegen”, aldus Skov Olsen. Het was voor hem een ongelofelijk om op die manier nog te kunnen winnen.