'Roma denkt aan volgende stunt: 'Dybala-like' van middenvelder teken aan de wand'

'Roma denkt aan volgende stunt: 'Dybala-like' van middenvelder teken aan de wand'

20-07-2022 22:46

Georginio Wijnaldum wordt in Italië in verband gebracht met een transfer naar AS Roma. Onder meer Sky Sport en Il Corriere dello Sport berichten over de interesse van de Conference League-winnaar in de Nederlandse middenvelder.

Wijnaldum verkeert in een uitzichtloze situatie bij Paris Saint-Germain. Trainer Christophe Galtier liet hem zelfs thuis voor het trainingskamp in Japan. De Franse kampioen lijkt open te staan voor aanbiedingen en volgens Corriere dello Sport denkt Roma na Paulo Dybala aan een volgende transferstunt. I Giallorossi zouden de 86-voudig Oranje-international willen huren, met een optie tot koop.

Het forse salaris van Wijnaldum vormt wel een potentieel struikelblok. Hij verdient in Parijs ruim negen miljoen euro per jaar netto. Alleen als PSG een deel van zijn salaris blijft betalen, is een deal haalbaar. Tegelijkertijd is er optimisme in het Stadio Olimpico, omdat de oud-speler van Feyenoord, PSV, Newcastle United en Liverpool graag onder coach José Mourinho zou spelen.

Sky Sport merkt op dat er al veel enthousiasme is onder de fans van Roma. Wijnaldum gaf op Instagram namelijk een 'like' aan een afbeelding van Dybala in Roma-shirt, samen met clublegende Francesco Totti. De Italiaanse omroep weet bovendien dat de aanvallende middenvelder is aangeboden bij zowel de Romeinen als AC Milan.

Voor PSV zou het een streep door de rekening zijn als Wijnaldum naar Italië vertrekt. De Eindhovenaren maken er geen geheim van dat ze hem graag weer in de armen sluiten.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door 433 (@433)