Ajax, Atlético en Tottenham voor Alderweireld: Antwerp toch het speciaalste

Ajax, Atlético en Tottenham voor Alderweireld: "Antwerp toch het speciaalste"

16-07-2022 22:01
1

Royal Antwerp FC is er deze zomer in geslaagd om Toby Alderweireld terug naar België te halen. Voor de Antwerpenaar ook zijn eerste uitdaging in ons land. Het jeugdproduct van Beerschot en Ajax kijkt er alvast naar uit om het shirt van Antwerp aan te trekken.

De dag na zijn officiële voorstelling bij Antwerp kwam er ook een eerste interview met de Rode Duivel. De verdediger kwam uit voor onder andere Ajax, Atlético Madrid en Tottenham, maar een terugkeer naar zijn Antwerpen is wel heel speciaal.

"Ik heb het geluk gehad dat ik voor heel wat mooie clubs in het buitenland heb kunnen spelen, maar dit is toch het speciaalste", gaf Alderweireld aan op de officiële kanalen van Antwerp. "Ik heb altijd liefde gehad voor de stad en de club."

En de verdediger heeft ook een groot doel. Hij wil de droom van voorzitter Paul Gheysens waarmaken. "Ik ben altijd iemand geweest die alles geeft op een veld en ik wil met Antwerp successen behalen. Ik verwacht een hele strijd en onderschat de Belgische competitie niet. Er is maar 1 weg en dat is de weg naar boven", besloot Alderweireld.