OFFICIEEL: Bayern komt op dag van Lewandowski-exit ook met contractnieuws

OFFICIEEL: Bayern komt op dag van Lewandowski-exit ook met contractnieuws

16-07-2022 18:28

Op de dag dat Robert Lewandowski en Bayern München na acht jaar uit elkaar gaan, verbindt Serge Gnabry juist zijn lot aan Der Rekordmeister. De 27-jarige aanvaller leek op weg naar een zomerse transfer, maar heeft een nieuw contract ondertekend.

Dat bevestigt Bayern tijdens zijn open dag via de officiële kanalen. Gnabry liep medio 2023 uit zijn contract en Bayern was maandenlang bezig om een transfervrij vertrek na dit seizoen te voorkomen. Real Madrid liet ook zijn oog vallen op Gnabry, die echter alsnog heeft besloten om in München te blijven. Zijn nieuwe contract loopt tot de zomer van 2026.

Gnabry beaamt dat hij lang heeft moeten nadenken over zijn toekomst, maar gaat alsnog voor een vijfde, zesde, zevende en achtste seizoen in München. "Ik heb voor mezelf op een rijtje gezet wat ik als speler de komende jaren wil. En ik kwam tot de conclusie dat ik bij Bayen wil blijven en prijzen wil pakken. Hopelijk kunnen we opnieuw de Champions League winnen, maar dan met onze fans erbij", laat hij weten via de clubkanalen.