Nielsen stopt voorlopig met zijn boycot en draaft weer op bij Union

Nielsen stopt voorlopig met zijn boycot en draaft weer op bij Union

10-07-2022 19:30
41

Union speelde zaterdag 0-0 gelijk tegen Brighton. Tegen de Engelse zusterclub kwam Casper Nielsen weer in actie. De voorbije wedstrijden weigerde de Deen nog te spelen voor Union.

Het verhaal is bekend. Nielsen speelde vorig seizoen bij Union een erg sterk seizoen en speelde zich in de kijker van heel wat ploegen. Ook Club Brugge sprong in de dans en dat klonk Nielsen als muziek in de oren. De middenvelder wilde graag het Dudenpark inruilen voor het Jan Breydelstadion, maar tot een transfer kwam het (nog) niet.

Club Brugge en Union geraakten het niet eens over de transferprijs. Union bereikte wel een akkoord met KAA Gent, maar Nielsen wil het liefst naar Club Brugge verhuizen. Tijdens de voorbereiding trainde Nielsen wel bij Union, maar hij weigerde om in oefenmatchen te spelen. Zaterdag kwam daar verandering in. Tegen Brighton begon Nielsen op de bank, maar viel hij in.

Het is nu afwachten welke houding Nielsen in de komende weken gaat aannemen. De start van de competitie komt er immers aan. Union oefent eerst nog tegen Sporting en Feyenoord alvorens op 23-7 aan het nieuwe seizoen van de Jupiler Pro League te beginnen. Union wacht op speeldag 1 een verplaatsing naar STVV.