Manchester United op pre-season tour: 'Maar Ronaldo gaat niet mee'

Manchester United op pre-season tour: 'Maar Ronaldo gaat niet mee'

07-07-2022 21:00

Het laatste woord over Cristiano Ronaldo is nog lang niet gezegd bij Manchester United. Volgens transferexpert Fabrizio Romano gaat de Portugees niet mee op de 'pre-season tour' van The Red Devils. Ronaldo is volgens de officiële lezing nog steeds afwezig vanwege privéredenen.

Dat Ronaldo deze zomer wil vertrekken bij Man United, is inmiddels wel duidelijk. Het was eigenlijk de bedoeling dat de superster zich deze week zou melden bij de ploeg van Erik ten Hag, maar Ronaldo heeft zijn gezicht nog niet laten zien. Nu meldt Romano dat de 37-jarige aanvaller ook niet mee zal gaan op de pre-season tour van United.

De 37-jarige aanvaller heeft wegens privéredenen vrijaf gekregen, maar zijn afwezigheid remt de geruchtenstroom niet bepaald af. Zo wordt Ronaldo sterk gelinkt aan Chelsea, terwijl ook de namen van clubs als Napoli worden genoemd. Volgens Sky Sports staat Man United niet langer afwijzend tegenover een verkoop van Ronaldo.

Op vrijdag vertrekt Manchester United naar Thailand, waar een oefenduel met rivaal Liverpool afgewerkt wordt. Daarna reist United door naar Australië. Ook daar zullen oefenwedstrijden gespeeld worden.