Overzicht oefenwedstrijden: Zeges voor OHL, Westerlo en Oostende

02-07-2022 18:37 Laatste update: 19:40

De Belgische eersteklassers zijn volop bezig aan hun voorbereiding op het nieuwe seizoen. Daar horen ook de nodige oefenwedstrijden bij. Dagelijks brengt VoetbalPrimeur.be je de uitslagen en de verslagen van de duels.

KSV Oudenaarde - KV Oostende 0-11

Oud-Heverlee Leuven - Sporting Charleroi 3-1
Een sterke Jackers hield OHL in de beginfase overeind. Iets na het halfuur kreeg Charleroi een strafschop tegen. Holzhauser trof raak vanaf elf meter. Na de pauze tekende Zaroury voor de gelijkmaker. Charleroi verdiende daarna ook de voorsprong, maar het was OHL dat weer raak trof. Nsingi was de doelpuntenmaker. In de slotfase maakte Kukharevych er nog 3-1 van.

Westerlo - Maccabi Tel Aviv 2-1
Na 35 minuten opende Van den Keybus de score. In de zestien kreeg hij te veel ruimte en trof raak tegen de 24-voudige kampioen van IsraĂ«l. In de tweede helft verdubbelde Vaesen de voorsprong. In de 82e minuut wees scheidsrechter Smet na een trekfout naar de stip. Zo kwam Maccabi op 2-1, maar verder dan de aansluitingstreffer kwam de ploeg uit Tel Aviv niet.Â