'Selemani reist niet mee op stage, hoewel Kortrijk nog wacht op eerste aanbieding'

'Selemani reist niet mee op stage, hoewel Kortrijk nog wacht op eerste aanbieding'

29 juni - 16:50
0

De spelerskern van KV Kortrijk vertoeft momenteel in het Nederlandse Burgh-Haamstede, waar het zich op stage zo optimaal mogelijk tracht voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Van Faïz Selemani ontbreekt echter elk spoor.

De sterspeler van het afgelopen seizoen is namelijk niet mee afgereisd met de rest van De Kerels. Volgens Het Laatste Nieuws is dat ook een bewuste keuze geweest: na zijn sterke prestaties aast Selemani op een transfer naar een buitenlandse en/of grotere club. Met dertien doelpunten, zes assists én deelname aan de Afrika Cup achter zijn naam beschikt hij in ieder geval over de nodige adelbrieven.

Tot op heden is er in het Guldensporenstadion echter nog geen enkel concreet bod binnengelopen om Selemani over te nemen. Tot nader order blijft hij dus aan de club verbonden. Niettemin gelooft het bestuur van KVK er niet bepaald in dat dat eind augustus nog steeds het geval zal zijn, vandaar de beslissing om hem thuis te laten van de stage in Nederland. De 28-jarige Comorees heeft in Kortrijk nog een lopende verbintenis tot medio 2025.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie