Cuypers naar KAA Gent: Voor mij is dit absolute top in België

Cuypers naar KAA Gent: "Voor mij is dit absolute top in België"

16 juni - 11:29
6

Hugo Cuypers heeft getekend bij KAA Gent. De aanvaller heeft hoge ambities, want hij vindt dat de Buffalo's tot de absolute top van België behoren. 

Cuypers weet dat coach Hein Vanhaezebrouck een grote fan is. "Ik las ook wel zijn commentaren in de krant", aldus Cuypers bij Het Laatste Nieuws. "Het is altijd flatterend als iemand met zijn kennis interesse toont. Maar de contacten met mij persoonlijk dateren pas van na de Play-Offs. De gesprekken met de coach en het bestuur verliepen zeer vlot. Zij waren héél enthousiast, dat heeft mij ook héél enthousiast gemaakt.”

Cuypers maakt zijn droom om bij een topclub te spelen nu waar. "Voor mij is dit de absolute top in België. Als je kijkt naar de infrastructuur, de stabiliteit van de club en de resultaten die de ploeg vorig seizoen heeft neergezet, dan spreekt dat voor zich. Dan heeft het geen zin om verder te kijken dan Gent."

Cuypers scoorde afgelopen seizoen al dertien doelpunten in de Jupiler Pro League. Hij werd in de winterstop al aan KAA Gent, maar die transfer ging niet door. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie