Persyn krijgt stilaan zicht op toekomst: Nieuwe uitleenbeurt voor één jaar

Persyn krijgt stilaan zicht op toekomst: "Nieuwe uitleenbeurt voor één jaar"

12-06-2022 21:38
2

De terugkeer van Tibo Persyn naar het Belgische voetbal is er eentje zonder al te veel weerklank geworden. Bij Club Brugge duurde zijn verblijf slechts een half jaartje en ook in dienst van KVC Westerlo geraakte de flankspeler moeilijk aan speelminuten. Volgens Gunter Thiebaut, zijn manager, volgt straks een nieuwe uitleenbeurt. 

Persyn is nog steeds eigendom van Internazionale, maar vanzelfsprekend behoort een doorbraak daar (voorlopig?) niet tot de mogelijkheden. Hoewel er tot op heden nog geen nieuws uit de bus is gekomen, weet Thiebaut dat het in orde komt met zijn pupil. "We gaan samen rond de tafel zitten met Inter. We zijn het er wel al over eens dat de club een nieuwe uitdaging zal zoeken voor Tibo, nog altijd in de vorm van een huurdeal voor één jaar", klinkt het bij L'Interista.

Als we Thiebaut mogen geloven, heeft Persyn niet te klagen over een gebrek aan gegadigden. "Er zijn verschillende opties. Zijn volgende club kan zowel uit Italië als het buitenland komen, zoals in België of Nederland", doet de zaakwaarnemer uit de doeken. Daar zal Persyn dan vaker aan de bak moeten komen dan in die 82 minuten voor Club en 93 minuten voor Westerlo.